Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne a zarazem proste w wykonaniu
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
Składniki
Polędwicę nadziac śliwkami suszonymi,zawinąc w plastry boczku wędzonego,przed zawinięciem posypac pieprzem,upiec na oliwie
Sos:posiekac grzyby,cebulę i ogórki,udusic na oliwie cebulę,na cebulę grzyby i ogórki,podlac bulionem,dodac sos sojowy,jak się połowę odparuje podbic mąką ziemniaczaną.Podawac z ziemniakami potem sos a na sos pokrojone mięso.Ziemniaki bardzo fajne do tego dania to:ugotowane małe ziemniaki odcedzic,do garnka dac masło,posiekaną zieloną pietruszkę i wyciśniety przez praskę czosnek.Delikatnie wstrząsac garnkiem żeby ziemniaki pokryły się masłem,ale nie rozpadły.