Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe .
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 357
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 574
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 349
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 405
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 357
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 574
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 349
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 405
Składniki
Z pieprzu ziołowego, pieprzu cytrynowego, papryki, bazylii i oleju przygotować marynatę. Polędwiczki obtoczyć w marynacie, odstawić do lodówki na 10 minut. Przełożyć na patelnię zrumienić z każdej strony. Podlać odrobiną wody. Dusić pod przykryciem.
Obraną i pokrojoną w półksiężyce cebulę oraz olej kokosowy dodać do mięsa. Dusić aż cebula będzie miękka.
Tak przyrządzone polędwiczki są bardzo delikatne, a dodatek niewielkiej ilości oleju kokosowego jeszcze bardziej podkreśli smak.