Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwiaty lawendy w innej odsłonie :)
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 503
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23671
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 113
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 503
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23671
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 113
Składniki
Opłukane mięso przyprawić. Roztrzepać jajko z mąką i mlekiem. Obrać kwiaty lawendy i połączyć z wiórkami kokosu. Mięso obtoczyć w mące, następnie jajku i kokosie. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu.
Podałam z kaszą i sałatą ale doskonale będzie tutaj pasował dip np. czosnkowy lub sos tatziki. Idealne kąski na imprezę z przyjaciółmi. Polecam coś innego i prostego :)