Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem potrawka jest z żołądków gęsich ale pyszna jest również z kurzych.
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 77
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 2616
Polecam.
Odsłon: 430
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 77
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 2616
Polecam.
Odsłon: 430
Składniki
Żołądki myjemy i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzamy, przestudzamy i kroimy w paski. Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Na oliwie podsmażamy cebulę i pieczarki, dodajemy pokrojone żołądki. Przesmażamy przez chwilę. Dodajemy koncentrat i pastę pomidorową. Doprawiamy solą i pieprzem i dusimy jeszcze przez 10-15 min.