Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2240
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 78
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2240
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 78
Składniki
Umyte warzywa zetrzeć na tarce na grubych oczkach.Pora i cukinię pokroić. Dać na patelnię masło oraz warzywa i dusić pod przykryciem.Dodać winogrona i dalej dusić.Ugotowane nóżki obrać z kości,mięso wrzucić do warzyw,wlać śmietankę i pogotować około 10min.Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!