Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaje mi majonez robię ten placek.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Ubić pianę z połową cukru
Resztę cukru utrzeć z żółtkami
Do utartych żółtek dodać majonez,obie mąki ,proszek do pieczenia i sok z cytryny.Wymieszać.
Dodać ubitą pianę i ponownie wymieszać
Piec w temp.180-200 stopni
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą.
SMACZNEGO