Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego, gdy znudziły nam się parówki w tradycyjnej wersji :) Bardzo łatwe
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 44
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 44
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Wymieszać mąkę, jajka, przyprawy, kukurydzę, parówki pokrojone w plasterki, szczypiorek. mocno doprawić (same składniki są dość mdłe w smaku). Placuszki smażyć na oleju na złoto z obu stron. Można podać z sosem lub surówką