Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 69
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć, połączyć z jajkiem i mąką, wymieszać, doprawić. Podzielić na 4 części i usmażyć na złoty kolor. Na usmażonych plackach układać: paprykę, pieczarki, pomidora pokrojonego w plasterki i posypać tartym serem. Chwilę zapiekać.