Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-02-2016
Szybka i sycąca wersja zwykłych placków ziemniaczanych. Dałam do nich to co miałam w lodówce i wyszło smaczne danie :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki i cebule ścieramy na tarce do ziemniaków. Starte ziemniaki z cebulami, mieszamy z kiełbasą, serem, jajkami, mąką i majerankiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na rozgrzany olej nakładamy po łyżce masy i smażymy na rumiano z obu stron. Smacznego :)