Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone pieczarki z mieszanką ziół włoskich to moje ostatnie odkrycie. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a jakie smaczne. Są dobrym dodatkiem do obiadu czy mięsa z grila.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 49
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 730
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 112
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 199
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 49
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 730
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 112
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 199
Składniki
Pieczarki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. W garnku roztapiamy masło, dodajemy pieczarki w całości, przyprawy (wszystkie oprócz soli i pieprzu).
Następnie dusimy je pod przykryciem ok 15 minut, aż zmiękną. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Gotowe! Smacznego.