Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2236
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 122
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 379
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2236
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 122
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 379
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Składniki
Jabłka obrać, pokroić na drobne cząstki. Dodać wodę i prażyć pod przykryciem. Należy często mieszać bo mogą się przypalić. Oczywiście można dosłodzić. Ja tego nie robię lubię naturalny smak.