Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie sie prezentuje,smakuje wybornie.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
mieso rozbij,przypraw gyrosem,sola,pieprzem odstaw.
z oliwy,czosnku i vegety zrobic dresing,cebule pokruj na krazki,pomidory moga byc w calosci zalezy od wielkosci, forme do zapiekania wysmarowac tluszczem.
pierwszy kawelek miesa smarowac dresingiem i ukladac cebule i pomidory i tak na zmiane mieso cebula pomidory,dresing,zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180s okolo godziny.
swietnie smakuje z grilowanymi pomidorami i koprem wloskim.