Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słowa mojego 3-letniego synka dotycząca dania: Mamo jestem z Ciebie dumny,bo pulpeciki są pycha:)
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 180
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4387
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 180
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4387
Składniki
Mięso doprawiamy tak jak na kotlety mielone. Wodę wlewamy do garnka dodajemy przyprawy i warzywa wszystkie pokrojone w małą kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy uformowane małe kulki mięsne. Gdy pulpety będą miękkie dodajemy koncentrat i serek a jeśli potrzeba doprawiamy. Gotujemy do momentu roztopienia serka. Podajemy z ziemniakami i surówką lub można również jeść z pieczywem. Smacznego:)