Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie ma czasu na gołąbki serwuję oto te pulpety
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 57
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 20
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 66
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 100
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 57
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 20
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 66
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 100
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę drobno siekamy szklimy na patelni, dodajemy kapustę. Pozostawiamy do ostygnięcia. Mieszamy mięso mielone z kapustą, cebulą, kaszą i jajkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy podłużne kotlety. Obsmażamy na rumiano z obu stron i przekładamy d garnka. Zalewamy wodą doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy na średnim ogniu ok 40 min. Zalewamy przecierem pomidorowym. Zagotowujemy. Zaprawiamy mąką wcześniej rozrobioną w niewielkiej ilości zimnej wody. Zagotowujemy.