Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaczki gotowane na parze. Swietnie smakuja z dodatkiem curry. Podane z drobiem i smaczna surowka, pociesza oko i podniebienie kazdego. Smacznego!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 18
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 67
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 18
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 67
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
Przygotowane ziemniaczki wrzucamy do naczynia lub garnka do gotowania na parze.
W malym garnuszku podgrzewamy mleko z curry i vegeta
Ugotowane ziemniaki przekladamy do miski, zalewamy mlekiem i ubijamy lub miksujemy recznym mikserem tak dlugo dopoki ziemniaczki nie beda puszyste.