Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 77
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 58
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 77
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 58
Składniki
Pokroić ogórki w ćwiartki, posolić odstawić na 2-3 godz. i odcedzić. Nałożyć do słoików.
Zalewę-ugotować i ostudzić.Zalewać ogórki w słoikach dodawać po 2 ziarenka pieprzu, ząbek czosnku i po krążku surowej marchewki do każdego słoika. Pasteryzować 15 minut