Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Margarynę, cukier, 1szkl. mleka 3 łyżki kakao - wszystkie te składniki zagotować.
3 łyżki żelatyny rozpuścić w 1/2 szkl.mleka. 3-4 paczki herbatników połamać w kawałki, ale nie kruszyć.
Po zagotowaniu składników dodać rozpuszczoną żelatynę, wsypać również herbatniki.
Masę wlać do woreczka po mleku, zawiązać sznurkiem, ostudzić w zimnej wodzie i wstawić do zamrażalnika do stężenia.