Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2767
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 49
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 72
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 243
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2767
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 49
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 72
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 243
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą połączyć. Jabłka obrać i pokroić w np. w talarki. Smażyć w średnio głębokim oleju z obu stron na rumiano, uważając, aby nie przypaliły się przy brzegach. W razie potrzeby obniżyć temperaturę smażenia. Można podać z cynamonem lub cukrem pudrem :)