Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne Racuszki z jabłkami według przepisu mojego taty :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 243
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5401
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 243
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5401
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, cynamon oraz 1 całe jajko i dwa żółtka rozmieszać stopniowo z mlekiem.
Następnie dodać obrane i potarte jabłka, ubić na sztywno pianę z 2 białek i delikatnie wymieszać z ciastem.
Smażyć racuchy, a następnie posypać cukrem i podawać z łyżeczką śmietany 12%.
Życzę Smacznego !