Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne placuszki na śniadanie dla naszych pociech.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4441
Szybka i smaczna
Odsłon: 288
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 149
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 316
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 515
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4441
Szybka i smaczna
Odsłon: 288
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 149
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 316
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 515
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Następnie połączyć z twarogiem i jajkiem. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać mleko, doprawić solą do smaku i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Kłaść łyżką na rozgrzany olej formując racuszki, smażyć na złoty kolor. Podawać ze śmietaną i cukrem lub z samum cukrem pudrem zmieszanym z wanilią.