Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe w przygotowaniu i pyszne
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7392
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7392
Składniki
Filety oczyścić osuszyć przekroić na pół poprzecznie lekko każdy kawałek rozbić oprószyć solą i pieprzem zostawić na około pół godziny w chłodnym miejscu
Następnie na każdym kawałku rozsmarować pesto , ziarno dyni ,położyć osączone pomidory i kilka paseczków sera.Całość zawinąć zasznurować tak postąpić z resztą kawałków mięsa.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym polać olejem z pomidorów piec w temperaturze 200 C 40 minut. Podawać wg uznania z różnymi dodatkami