Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna przekąska na "ząb"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, ogórki pokroić w kosteczkę, wymieszać z jajkami, dodać majonez, doprawić chrzanem, solą i pieprzem, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni (uważać żeby się nie spalił), wystudzić, wymieszać z serkiem, w razie potrzeby dosolić, 3. plasterki szynki smarować farszem, zwinąć, spiąć, można związać szczypiorkiem (większe roladki można kroić na pół), smacznego