Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na przystawkę lub przekąskę. Warzywa z serem brie w papierze ryżowym. Idealnym dopełnieniem jest dressing jogurtowy z ziołami Folwark.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3755
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 430
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3755
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 430
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Sałatę umyć osuszyć, odciąć grube końce. Obranego ogórka, awokado, ser brie pokroić w słupki.
W schłodzonej wodzie przez około 10-12 sekund namoczyć papier ryżowy.
Na papierze ułożyć sałatę, na brzegu pasek awokado, sera i ogórka. Polać dressingiem jogurtowym z ziołami i ścisło zawinąć.
Przekroić ostrym nożem na pół. Posypać sezamem.
Podawać schłodzone. **************************** Trzymając w lodówce najlepiej przykryć rollsy folią spożywczą, żeby nie wyschły.