Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny deserek do herbatki.
Polecam.
Odsłon: 732
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 569
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4104
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 180
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 754
Polecam.
Odsłon: 732
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 569
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4104
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 180
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 754
Składniki
Wykonanie nadzienia: Orzechy wymieszać z cukrem pudrem, dodać aromatu do smaku. Wykonanie: Wszystkie składniki na ciasto razem połączyć i zagnieść ciasto, po czym schłodzić w lodówce. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić w prostokąty o wymiarach 3x4 cm, położyć nadzienie i zwinąć. Piec w temperaturze 180 stopni około 25 minut. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.