Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 231
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 172
Nieco odmieniony przepis na klasyczne naleśniki. Dzięki ubiciu białek na szty...
Odsłon: 181
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 231
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 172
Nieco odmieniony przepis na klasyczne naleśniki. Dzięki ubiciu białek na szty...
Odsłon: 181
Składniki
Ziemniaki ugotowac w osolonej wodzie, odcedzic i utluc. Dodac twarog i rozdrobnic tluczkiem do ziemniakow na gladka mase. Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oleju na zloty kolor. Dodac do masy serowo-ziemniaczanej, doprawic sola i pieprzem. Jezeli masa jest zbyt sucha dodac troche mleka.
Usmazyc nalesniki. Nakladac farsz,zlozyc lub zawinac wedle upodobania i podsmazyc na zloty kolor. Podawac z kwasna smietana.