Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 164
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15265
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 42
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 164
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15265
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 42
Składniki
Filety skropić sokiem z cytryny, odstawić na chwile. Panierować w jajku i bułce; upiec na złoto. Cebule pokroić w plastry i usmażyć na szklisto na oleju. W garnku układać warstwami cebule i ryby. (na wierzchu musi być cebula).
Składniki zalewy zagotować.Gorącym zalać ryby z cebulą.