Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Ryba przykryta warzywami i zapieczona żółtym serem. Idealna propozycja na obiad i na kolację. Polecam
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 612
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2030
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1283
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 140
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 106
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 612
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2030
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1283
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 140
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 106
Składniki
Filety rybne podziel na mniejsze kawałki. Z każdej strony posól i popieprz. Pietruszkę, marchew i seler obierz i pokrój w cienkie plasterki. Por pokrój w plasterki.
Wszystkie warzywa podsmaż na dwóch łyżkach masła. Poczekaj aż zmiękną. Co jakiś czas mieszaj. Pod koniec smażenia dopraw curry, solą i pieprzem.
Naczynie wysmaruj łyżką masła. Wyłóż rybę. Przykryj warzywami. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C. przez ok. 20 minut. Posyp serem. Zapiekaj jeszcze 10 minut do czasu aż ser się rozpuści. Tuż przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.