Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret tego dania tkwi w smakowitej chrupiącej panierce...
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 182
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 298
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 182
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 298
Składniki
Filety rybne natrzeć solą i pieprzem, czosnkiem i posypać natką pietruszki. Z mąki mleka i jajek przygotować ciasto naleśnikowe tak by nie powstały grudki, posolić dodać płatki migdałów i delikatnie wymieszać. Filety rybne obtoczyć dokładnie w cieście, smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Podawać ze świężą sałatą skropioną sokiem z cytryny. Polecam