Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety rybne w jabłkowej pierzynce z majerankiem... znakomite...
Polecam.
Odsłon: 1185
Polecam.
Odsłon: 257
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 48
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 310
Polecam.
Odsłon: 1185
Polecam.
Odsłon: 257
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 48
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 310
Składniki
filety rybne odmrozić, doprawić przyprawą do ryb, usmażyć w mące na patelni. Ceblę pokroić i zeszklić na patelni. Jabłka obrać, pokroić na małe kawałki, obtoczyć w majeranku (ilość majeranku wg uznania). Masło starkować na wióry.
w żaroodpornym naczyniu układać rybę, na to poprószyć wióry masła, potem cebulę i jabłka. Tak samo postąpić z kolejną warstwą.
podpiec w piekarniku, aż jabłka zrobią się miękkie.
podawać na ciepło. smacznego