Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo dobrego smaku na talerzu.
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 42
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 127
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 42
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 127
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć i starannie odcisnąć. Rybę wraz z olejem przełożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajka, bułkę tartą , drobno posiekaną cebulę i przyprawić do smaku. Masę dobrze wymieszać i formować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.