Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż bardzo dobrze smakuje z kotletem schabowym lub udkiem, oraz z mizerią lub surówką z kiszonej kapusty.
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 83
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 92
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 107
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 70
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 83
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 92
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 107
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 70
Składniki
Czosnek i cebulę obrać, drobno, pokroić i podsmażyć na oleju. Wsypać ryż i mieszać aż ryż b będzie miał kolor lekko brązowy.
Następnie podlewać go wywarem po łyżce tak aby się prażył i mieszać co jakiś czas dolewając wywaru.
Przykryć pokrywką i zostawić na jak najmniejszym ogniu, co jakiś czas zamieszać. Doprawić do smaku według uznania. Można podawać z Udkami Balbinki.