Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna soczysty schabik
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 67
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 67
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Składniki
Mięso opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. pietruszkę oraz szałwię umyć i drobno posiekać igły rozmarynu mocno rozgnieść
Wszystkie zioła wymieszać ze szczyptą soli, taką mieszaniną nasmarować mięso wierzch i boki obłożyć boczkiem i przewiązać nicią bawełnianą, przełożyć do brytfanny
Mięso podlać 0,5 szklanki bulionu piec około 15 min w temperaturze 220C, następnie piec około 1 godzinę w temperaturze 200C co 15 min podlewać resztą bulionu i wytworzonym sosem po upieczeniu pozostawić w ciepłym piekarniku jeszcze przez około 10 min