Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi pieczony schab z obiadu,zrobiłam go z pieczarkami.Danie trochę urozmaicone wyszło bardzo smaczne.Polecam:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Schab pokroić na plastry,obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Wyjąć na talerz,na tym tłuszczu podsmażyć grubo pokrojone pieczarki ,oraz cebulę pokrojoną w piórka. Gdy już pieczarki będą usmażone wlać śmietankę i podgotować do zgęstnienia.Doprawić do smaku,włożyć plastry schabu i zagotować.
Smacznego życzę!