Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała,sprężysta,aromatyczna ryba...
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41144
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 91
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 145
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41144
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 91
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 145
Składniki
Rybę umyć i osuszyć.Natrzeć solą od środka i z zewnątrz.Do "brzuszka" Sandacza włożyć 4 półplasterki cytryny i gałązki ziół.Przełożyć rybę do naczynia żaroodpornego skropić oliwą lub położyć na niej troszkę masła.Posypać świeżo zmielonym pieprzem.Odstawić do lodówki...i iść do pracy. Po powrocie wstawić rybę do piekarnika i piec ok 45 min w temp 180 stopni.
SMACZNEGO !