Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,lekka i aromatyczna sałatka,zrobiłam pierwszy raz i zostanie w moim menu na stałe.Dla osób,które nie przepadają za oliwkami,zapewniam,że w tej kompozycji smaków naprawdę pysznie smakują,sama byłam zaskoczona:)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 60
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2665
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 235
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5383
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 60
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2665
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 235
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5383
Składniki
Oliwki przekroić na pół, podobnie pomidorki cherry.Cebulę pokroić w piórka.
W miseczce wymieszać sos sałatkowy koperkowo-ziołowy z olejem,wodą,sokiem z cytryny i porwanymi listkami bazylii.
Do miski wrzucić pokrojone składniki,zalać sosem,delikatnie wymieszać.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć i położyć na wierzchu sałatki.Całość posypać suszonym oregano i udekorować listkami bazylii.Można podać z grzanką z bagietki.