Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna sałatka na dobrą przekąskę.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 144
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 144
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w grubszą kostkę. Filet umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju z dodatkiem Vegety do zrumienienia. Następnie ostudzić i wymieszać z ziemniakami i groszkiem. Przyprawić do smaku, wymieszać z drobno pokrojoną natką pietruszki i sosem tatarskim.