Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to tradycyjna polska potrawa, której nie może zabraknąć na żadnym przyjęciu. Jeśli jarzyny gotujemy w rosole jest znacznie smaczniejsza.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Jarzyny (ziemniaki, marchew, pietruszka, seler) obrać i ugotować w rosole, aż będą miękkie.
Jajka ugotować na twardo i obrać.
Składniki drobno pokroić, kukurydzę odcedzić.
Z majonezu, śmietany, musztardy, pieprzu i soli zrobić sos. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sosem.