Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i każdy ją lubi. Idealnie nadaje się na sylwestra i karnawał.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 488
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23669
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 488
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23669
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.