Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest rewelacyjna ;)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 296
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 505
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 296
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 505
Składniki
Składniki : - 6 płatów śledzia solonego - 1 puszka groszku konserwowego - Ogórki konserwowe 5 szt. - Papryka konserwowa ½ słoika - Cebula czerwona 1 szt. - 1 słoik sosu czosnkowego 260 g. U mnie (OcetiX) - Świeżo mielony pieprz czarny - Pieprz ziołowy ½ łyżeczki - Imbir sproszkowany ½ łyżeczki - Curry w proszku ¼ łyżeczki - 2 jajka i koperek do dekoracji Śledzia wcześniej wymoczonego pokroić w średnią kostkę, Resztę warzyw pokroić w drobną kostkę, groszek odsączyć z zalewy dodać przyprawi i sos. Wszystko razem wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego!