Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejną tradycją, przetworem który musi koniecznie znaleźć się w mojej spiżarce jest oczywiście sałatka warzywna. Jako dodatek do obiadów używam jej bardzo często.
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 161
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17106
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 161
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17106
Składniki
Cebulę, kapustę i ogórki drobno poszatkować posolić do smaku i odstawić na 24 godziny. Następnie pomidory pokroić, rozgotować i przetrzeć przez sitko. Do gotowego przecieru włożyć odciśnięte warzywa z jednym pokrojonym pomidorem, zagotować, dodać cukier ocet, liść, pieprz i gotować 20 minut. Gorącą sałatkę nakładać do słoi, odwrócić do góry dnem- nie pasteryzować.