Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie z 2 łyżkami oleju(uważać żeby sie nie przegotował)po ugotowaniu przelać zimną wodą na sitku.Jajka ugotować na twardo,ser pokroić w kostkę,brokuła gotować w osolonej wodzie kilka minut,majonez wymieszać z jogurtem.Sałatkę układać warstwowo w dużej misce:1/3 makaronu,kukurydzy,sera na to 3 jajka pokrojone w ćwiartki i 1/3 sosu majonezowego,druga warstwa taka sama,trzecia warstwa :wyłożyć resztę makaronu sera i kukurydzy a na wierzch poukładać kawałki brokuła i zalać resztą sosu.Życzę smacznego.