Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, nadaje się jako dodatek do obiadu jak i do np. hamburgerów czy hot-dogów. Przepis znalazłam w gazetce "Przyślij przepis".
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1774
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1774
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Kapustę siekamy, sparzamy i odcedzamy, cebulę kroimy w półplasterki a jabłka trzemy na tarce jarzynowej. Cebulę oprószamy solą i czekamy chwilę aż zmięknie, następnie odciskamy.
Składniki zalewy zagotowujemy, dodajemy kapustę, cebulę i jabłka. Gotujemy przez 10 minut. Sałatkę przekładamy do słoiczków, mocno zakręcamy i pasteryzujemy przez 5 minut.