Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1172
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1172
Składniki
Porcja dla dwóch osób. Jajka gotujemy na twardo, roszponkę płuczemy i osuszamy. Plastry sera kroimy w jedno centymetrowe paski. Na sos mieszamy majonez z musztardą, lekko doprawiamy solą i pieprzem. Na przygotowanych talerzach rozsmarowujemy pasek z sosu i rozkładamy roszponkę. Następnie nakładamy ćwiartki jajek, paski sera i pokrojone ząbki czosnku. Na jajka wykładamy resztę sosu, całość posypujemy czarnuszką.