Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryte niedawno jeżyny super sprawdziły się w połączeniu z kozim serem i słodkim dressingiem.
Polecam kluski śląskie w wersji z posiekanym koperkiem ( można drobno posieka...
Odsłon: 23
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 47
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 47
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 14
Polecam kluski śląskie w wersji z posiekanym koperkiem ( można drobno posieka...
Odsłon: 23
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 47
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 47
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 14
Składniki
Roszponkę i rukolę rozłożyłem na talerzu. Posypałem niezbyt drobno posiekaną szalotką. Rozkruszony ser kozi (naturalny i miodowy) rozłożyłem na sałacie. Dodałem umyte i osuszone jeżyny . Posypałem uprażonymi orzeszkami. Doprawiłem solą, cukrem i pieprzem. Całość polałem wcześniej przygotowanym dresingiem. Dressing: wszystkie składniki połączyłem i energicznie wymieszałem, tak aby powstała gładka masa.