Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna sałatka na sobotnie śniadanie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Ziemniaki pokroić w grubszą kostkę, wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Dodać drobno pokrojone ogórki, łososia, pokrojone na połówki jajeczka i przyprawić do smaku. Całość delikatnie wymieszać z majonezem, chrzanem i podawać z dobrym pieczywem.