Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomity dodatek do mięska zgrilla(i nie tylko)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 699
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 78
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 699
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 78
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
makaron gotujemy wg. przepisu,odsączamy, wystudzamy,ogórek obieramy ze skórki i trzemy na tarce o grubych oczkach,solimy solą i czekamy aż ogórek odda swoje soki następnie wylewamy płyn a ogórki wyciskamy(najlepiej w rękach)i wrzucamy do makaronu,majonez łączymy z jogurtem porcją a skali 2do1,przeciskamy czosnek mieszamy te trzy składniki i łączymy z makaronem,solimy do smaku.
w innej wersji możemy dołaczyć do całości ugotowane różyczki brokułu lub/i odcedzoną sałatke z selera (ze słoika).Też pycha!