Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smacza:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Składniki
Jajka ugotować na twardo,wystudzić, pokroić w kostkę i dać do miski. Fasolkę odcedzić i przepłukać przegotowaną letnią wodą. Pieczarki,ser żółty,koperek,ogórki,cebulkę pokroić.Dać do miski,dodać musztardę,śmietanę,majonez i wymieszać.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!