Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 165
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 566
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1523
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 165
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 566
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1523
Składniki
Melona rozciąłem na pół ,wybrałem miąższ i pokroiłem w kostkę. Tuńczyka osączyłem. Kindziuka pokroiłem w kostkę. Cebulę posiekałem. Jabłko pokroiłem w paski i skropiłem sokiem z cytryny. Majonez wymieszałem z ketchupem i cebulą ,przyprawiłem solą i pieprzem. Wszystko wymieszałem z sosem. Wstawiłem na godzinę do lodówki. Podejrzane i lekko zmodyfikowane z ugotuj.to