Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i chrupiąca sałatka z papryki była gwiazdą minionego weekendu. Najlepsza na drugi dzień ale już w pierwszy połowa zniknęła jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Składniki
Warzywa i ser kroimy w kosteczkę. Mieszamy z odsączoną kukurydzą i dodajemy pokrojony w połówki cienkich talarków por.
Doprawiamy do smaku i łączymy składniki z pomocą 3 łyżek domowego majonezu. Sałatka powinna popracować nad sobą w lodówce kilka godzin a najlepiej całą noc więc zróbcie ją sobie wieczorem - po pierwsze nie będzie Was korcić podczas snu, po drugie warzywa zdążą skruszeć, a po trzecie aromaty doskonale się wymieszają. Inne łatwe sałatki w linku pod wpisem. Zapraszamy.