Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, zdrowa, dietetyczna... pyszna na ciepło i zimno!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 346
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 342
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 346
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 342
Składniki
Pieczarki oczyszczam. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę około 7 minut. Przyprawiam do smaku. Botwinkę myję i kroję na spore kawałki. Zalewam wrzątkiem i pozostawiam na 5 minut pod przykryciem. Odcedzam, dodaję do pieczarek i duszę do odparowania nadmiaru wody. Posypuję migdałami i ziarnami.